Drifting Round 2 – Formula Drift & King of Europe

12.05.2014

 

Viikonloppu on ollut driftigin täyteinen maailmalla. Yhdysvalloissa potkaistiin käyntiin Formula Driftin kakkoskierros Atlantassa, ja Italiassa kisattiin King of Europe tittelistä. Clutchmastersin tuotteet olivat luonnollisesti mukana kehissä useammassa ajokissa molemmissa kisoissa.

 

Lue lisää ja katso kuvasatoa!

 

 

FORMULA DRIFT

Clutchmastersin väreissä kilpaa taittoi Atlantassa 8 kuskia, kaikki potentiaalisia pääsijöitä palkintopallille. Alun jälkeen luontoäiti tarttui peliin, ja varsin liukkaan sateiset olosuhteet tekivät tepposiaan myös kokeneemmille kuljettajille sekoittaen ns. pakkaa.

 

Clutchmasters kuskit suorittivat karsinnat tästä huolimatta hyvin, lukuunottamatta Mats Baribeau (2013 Rookie of the year), Tyler Wolfson sekä Andy Hateleya jotka putosivat kyydistä.

 

Top32 kaavio oli asetettu, ja useat CM kuskeista päätyivät ajamaan vastakkain jo aikaisessa vaiheessa pudottaen toisiaan pois yksi kerralaan. Ensimmäinen taistelu käytiin 2013 mestarin Michael Essan ja 2011 "Rookie of the year" Aurimas "Odi" Bakchiksen välillä.Bakchis vaikutti olevan elämänsä vedossa ja otti voiton yksimielisin tuomariäänin! Seuraavana vastaan asettui Patrick Mordaunt Top8 kaaviossa, jonka hän päihitti myös varmalla otteella.

 

Tämän myötä Bakchis päätyi radalle vastakkain sarjan parhaimpiin lukeutuvan kuskin, Chris Forsbergin kanssa. Ajo oli varmaa ja näyttävää, muttei valitettavasti kuitenkaan tarpeeksi tuomarien silmissä joten tässä kohtaa voitto meni Forsbergille.

 

Toisella puolella kaaviota, Team Clutchmastersin Chelsea Denofa kohtasi Kenny Moen TOP16 kaaviossa voitettuaan ensimmäiset vastustajansa. Denofa ajoi tutun villillä ja aggressiivisella tyylillä ja antoi kovan vastuksen tällä hetkellä toisena pisteissä keikkuvalle Kenny Moelle, mutta Moen kylmänviileä ja sulava ajo teki tehtävänsä hoitaen hänelle voiton ja pääsyt TOP8 kaavioon. Näinollen vastaan asettui Vaughn Gitten Jr., yksi tämän hetken kovista nimistä. Moe antoi antaumuksella sen mitä kuskista irtoaa, vaan tällä kertaa paraskaan panos ei ollut tarpeeksi kolauttamaan Gittenin Mustangia pois voittoputkestaan.

 

 

Please reload

Featured Posts

Terveisiä "kentältä" - Mikko Viitala / Autoviitala Drift Team

November 6, 2014

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
YHTEYSTIEDOT

Clutchmasters on jo vuosikymmeniä toiminut, arvostettu ja laadukas Yhdysvaltalainen kytkinvalmistaja

joka on loistanut myös Suomen markkinoilla yhtenä suosituimmista kytkinpäivityksistä jo vuosien ajan.

 

Kytkimet sopivat mallisarjasta riippuen niin varaosaksi alkuperäisen kytkimen tilalle, kuin vahvistetuksi

kytkimeksi viritettyyn autoon aina vaativinta kilpakäyttöä myöten - olipa lajina sitten ralli tai kiihdytysajo.

 

Kilpailijoistaan poiketen Clutchmastersin kytkimille ominaista on äärimmäisen tarkka suunnittelutyö, kytkimien suuresta väännönkestosta huolimatta poljintuntumaa on uhrattu mahdollisimman vähän ja materiaalit on valittu myös kestävyydeltään pitkäikäisiksi ja ajettavuudeltaan mukaviksi.

 

Sarjat toimitetaan täydellisinä paketteina sisältäen kytkinlevyn, asetelman, painelaakeroinnit sekä mallista riippuen myös erikoisvalmisteisen vauhtipyörän. 

 

Clutchmasters.fi

Kytkimet maahantuo yksinoikeudella

 

Futurez Oy

00620 Helsinki

Puh: 09-31575960
Web: www.futurez.fi

 

Mail: info@futurez.fi

  • w-facebook